* GRATIS VERZENDING * LAGE PRIJZEN * HOOG KWALITEIT ARTIKELEN *

Welkom bij WoodenDummy.nl !

We streven ernaar onze klanten een breed assortiment met de béste en meest unieke wooden dummies en andere mixed martial arts producten aan te bieden. Na een lange tijd in de Kung Fu en MMA wereld, weten we precies welke richting we moeten inslaan wanneer we kwalitatieve, hoogwaardige en toch budgetvriendelijke producten moeten leveren. We bieden dit met een uitstekende klantenservice en vriendelijke ondersteuning.

We helpen je graag je perfecte trainingspartner te vinden in de grote collectie wooden dummies of de juiste kleding en trainingsmateriaal te bepalen of simpelweg je Kung Fu collectie uit te breiden die élke Kung Fu fanaat wel een heeft (of nog gaat beginnen 😉 )

We houden altijd de nieuwste trends in Kung Fu en MMA in de gaten en stellen de wensen van onze klanten op de eerste plaats. Dat is één van de redenen waarom we tevreden klanten in Nederland en België hebben! We zijn dankbaar deel uit te maken van de nationale en internationale Kung Fu community!

De belangen van onze klanten hebben altijd een hoge prioriteit voor ons, dus we hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan de artikelen als dat wij ermee hebben!

Algemeen: info@woodendummy.nl

Klantenservice: shop@woodendummy.nl

Whatsapp: 0031685134539